Dsmile program szülőknek-bevezető tanfolyam

(nyilvántartási szám: B/2020/000305)
 A gyermekkor egy nagy utazás kezdete, amelyben nem mindig megy minden úgy, ahogy megálmodjuk. A gyermek életében, legalábbis a tizenéves korszak beköszöntéséig, mindenképp a szülő tölti be a legfontosabb szerepet. Mintákat ad, szándékosan vagy akaratlanul, irányt mutat, támogat, a biztos pontot jelenti.

Sok esetben azonban nincs megfelelő eszközkészlete adott probléma megoldásához, hiszen saját életét is élnie kell ahhoz, működjön a család: dolgozik otthon és a munkahelyén. Az elmúlt egy évben kipróbáltuk, hogyan tudunk támogatást, segítséget adni ebben a nemes, sokszor nehéz feladatban azoknak, akik szeretnének részesei lenni gyermekük fejlődésének.

Tapasztalataink alapján szeretnénk segíteni, bőviteni a szülői eszköztárat az életminőséghez szükséges funkciók; a nyelés-rágás-beszéd-légzés-testtartás, rendezését célzó programunkkal. A szülők és a gyerekek szinte minden esetben arról számoltak be, hogy a közös munka során javulást éreznek nem csak azokon a területeken, amiért eljöttek hozzánk (fogszabályozás, beszédhiba, nyelvlökéses nyelés), javult az alvás minősége, a légzése, a testtartása, figyelme, egyensúlya, önbizalma stb.

Első alkalommal nyitjuk meg a Dsmile Edukációs központot "Dsmile Program Szülőknek" címmel jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet. 

A tanfolyamon megmutatjuk, hogyan lehet felismerni a rágás-nyelés funkciójának nem megfelelő működését, gyakorlati tanácsokkal segítjük a gyermekkel való együttműködés kialakítását, otthon is alsajátítható gyakorlatokat tanítunk meg.

A képzés elméleti és gyakolrati elemeket tartalmaz. A résztvétel feltétele, hogy megfelelő fizikai állapotban legyenek a résztvevők.

 

A kurzus díja: 39,000 Ft

A kurzuson való részvételről Tanúsítványt állítunk ki, amely nem jogosít a Dsmile Basic program hivatalos használatára.

Három napos tanfolyamunk során megismerhetik a "minden mindennel összefügg"-szemlélet hátterét a funkciók rendezése éredekében. Elméleti és gyakorlati tartalmú kurzusunkkal kapcsolatban ezen a https://forms.office.com/r/BLjitx1JcC  bejelentkezve vegye fel velünk a kapcsolatot.