Gyermekeknek

Logopédiai kezelést ajánlottak a gyermeknek?

Esetleg rossz a testtartása, szájlégző, vagy viselkedészavarral küzd? Olyan intézményt keresel, ahol a legjobb kezekben lesz? Szeretnéd, ha minden foglalkozás élményt jelentene számára? Nagyszerű lenne, ha ahelyett, hogy nyűgként éli meg kezeléseket, ő is együttműködne, élvezné, új barátokat és új élményeket szerezne. Ha személyes sikerei lennének a foglalkozások során, büszke lenne magára és az eredményeire.

És mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy az évekig tartó kezelésekre járás helyett mindössze három hónap elegendő a pozitív változások eléréséhez? Három hónap, ami számára egy olyan új hobbival, és új programokkal telhet, amellyel egyrészt szívesen tölti az idejét, másrészt a hangképzési nehézségei, artikulációs- és beszédproblémái is megoldódhatnak; továbbá elsajátítja a helyes nyelés technikáját, javul a testtartása, és megszűnnek a magatartás problémái is.

 

Mennyi ideig tart egy Dsmile Tréning?

 A látványos és tartós eredmény elérése érdekében 3 hónapig ajánlott intenzíven, napi szinten végezni a gyakorlatokat, részt venni a foglalkozásokon, mert a szervezetednek minimum ennyi időre van szüksége a változáshoz. Fontos azonban, hogy ez alatt az idő alatt otthon is rendszeresen végezd a gyakorlatokat. Az új mechanizmusokat használni kell. Ennyi idő szükséges az idegrendszernek és az izomzatnak a letisztuláshoz és az új, megfelelő módon való működés megtanulásához, rögzüléséhez. Az első 3 hónap alatt 10-12 héten keresztül találkozik a páciens a terápiás tréning oktatóval. Heti egy órás terápia és napi 10 perc otthoni gyakorlás már meghozza a kívánt eredményt. A második 3 hónap már az otthoni ismétlés időszaka, minden héten 2-3 alkalommal szükséges az otthoni gyakorlatokat elvégezni ahhoz, hogy hosszú távon sikeres legyen a Tréning. 

 

Mi várható 3 hónap elteltével?

Rendszeres és figyelmes  gyakorlás mellett ez az idő elegendő ahhoz, hogy átalakuljanak a légzési- és hangképzési szokásaid, változzon a testtartásod és a rossz beidegződések, gyakorlat helyébe az ideális technika lépjen. 3 hónap elteltével érezni, látni és hallani fogod a különbséget, és a logopédiai panaszok mellett olyan problémákkal is leszámolhatsz, mint az állkapocs-ízületi fájdalom, a horkolás, a fogcsikorgatás és a szájlégzés, változni fog a testtartásod egy energiatakarékosabb módra áll át a szervezeted, amely az arcodon és a fogazaton is érzékelhető lesz.

 

Miért van szükség Ráébresztő vizsgálatra?

A logopédiai problémák általában pusztán tünetek, amelyek mélyebben gyökerező rendellenességekre utalnak. Ettől persze nem kell megijedned, ez csupán azt jelenti, hogy mielőtt elkezdjük a programot, mélyebbre kell ásnunk, és fel kell tárnunk a valódi okokat. Így tudjuk a megfelelő (saját igényeidre szabott) kezelést biztosítani Számodra, illetve így szavatolhatjuk a Dsmile Tréning hatékonyságát.

Image
Image