+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

Szakmai továbbképzéseink

A logopédia nem pusztán a szavak művészete; sokkal több annál!Logopédusként azért dolgozunk, hogy pácienseinket hozzásegítsük egy jobb, teljesebb életminőséghez azáltal, hogy kommunikációs problémáik kezelésével visszaadjuk önbecsülésüket. Fontos tehát, hogy lépést tartsunk a tudomány fejlődésével, hogy újabb- és újabb tudást sajátítsunk el; aktualizáljuk ismereteinket, ezzel biztosítva pácienseink számára a teljes értékű támogatást.A Dsmile Tréning széles képzési palettával várja a szakmai újdonságok iránt érdeklődőket. Képzéseink közt minden szakember megtalálja a számára legideálisabbat, amelyen azonnal alkalmazható ismereteket sajátíthat el, és hatékonyan adaptálhatja azokat saját praxisában, vagy akár Dsmile trénerként is dolgozhat a későbbiekben.Tekintsd meg Te is szakmai továbbképzéseinket, és válaszd a Számodra legmegfelelőbbet.Légy naprakész tudás birtokában, és nyújts teljes körű szolgáltatást a hozzád fordulóknak!

Miről szólnak a továbbképzések?

A Dsmile Tréning, vagyis Dinamikus Mosolytréning, új alapokra helyezi a logopédia fogalmát. A hagyományos logopédiával szemben a Dsmile a XXI. századi ember életviteléhez alkalmazkodva nem csak adott területre fókuszál, hanem a szervezet összefüggéseit vizsgálva a probléma valódi okához igazítja a kezelést. A képzéseken résztvevők teljesen új szemléletű vizsgálati metódust sajátíthatnak el. A Ráébresztő vizsgálatunk során nem csak a terapeuta kap átfogó képet a páciens állapotáról, hanem ami talán ennél is fontosabb: a páciens számára is eddig ismeretlen összefüggésekre (problémákra) derül fény. A rendhagyó vizsgálati metodika középpontjában tehát a  szakzsargon helyett a páciens áll. A Dsmile terapeuta nem felállítja és kinyilatkoztatja a diagnózist, hanem a pácienssel együtt, közösen fedezi fel. Ennek eredménye pedig egy tájékozott, együttműködő páciens, aki rálát a panaszai mibenlétére, és partner a gyógyulásban. Így a kezelés élmény, a siker pedig garantált. A Dsmile Komplex Tréning elvégzése önmagában nem jogosít fel a tréningek megtartásra.

Milyen továbbképzések vannak?

Oktatóink

Baracsy Gabi

Baracsy Gabi

Vezető tréner, a Dsmile Body Balance Tréning alapító-fejlesztője

Logopédus, gyógypedagógiai tanár, beszédtechnika-tréner, Buteyko légzésterápia-felhasználó, prezentációs- és kommunikációs tréningvezető, kommunikációs- és beszédtréner, VoiceGym instruktor. Gabi tanított a TV2 Akadémián beszédtechnikát, a Nemzetközi Protokoll Iskolában retorikát és beszédtechnikát, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetemen retorikát és beszédtechnikát. Foglalkozott ép- és sérült gyermekekkel gyógypedagógusként és logopédusként óvodásoktól a kamaszokig.

Alexander Evans

Alexander Evans

A Dinamikus Mosolytréning (Dsmile tréning) konzultánsa

Alex a Southampton Egyetemen végzett, B.Mus (zeneművészeti fokozat); VoiceGym Igazgató, C.H.E.K. Tréner, Pilates Instruktor, “the O Lab” csoport tagja, ének- és színművész.

Demeter Péter

Demeter Péter

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, oszteopát gyógymasszőr

Több mint 10 év gyakorlat, a legkülönbözőbb panaszokkal érkező emberek vizsgálata, kezelése közben eljutottam egy rendszer szemléletű hozzáálláshoz és kezelési metódushoz. Fizikai szinten a kötőszöveti hártya rendszer és a hozzá kapcsolódó folyadékrendszer biztosít összeköttetést a test egészében. A kötőszöveti feszültségek húzóereje, a folyadékok mozgása és nyomása kiterjedt hatással van az egész háromdimenziós emberi testre, amiben folyamatosan egy dinamikus, relatív egyensúlyi állapot áll fenn, melynek fontos eleme az idegi szabályozás is. A relatív egyensúlyt úgy valósítja meg a szervezetünk, hogy kompenzációs feszültségek jönnek létre benne.

Sokszor a kompenzáció lesz az, ami a hétköznapi életben tünetként jelentkezik, így egy-egy tünet megjelenése mögött egy egész sor feszültség lehet, egyedi mintázatban. Ennek feltérképezése kulcsfontosságú ahhoz, hogy felderítsük a probléma valódi okát. Mindeközben figyelembe kell venni az idegrendszer állapotát, jelzéseit, a szellemi és lelki leterheltség, vitalitás mértékét és a külső behatásokat is. Mindezek arra sarkalnak, hogy komplexen, összefüggéseiben foglalkozzak Önnel közös célunk, az Ön egészsége érdekében.

Share This