+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. inf[email protected]

Kombinált Hangtréning

Az elmúlt két évtizedben egyre több olyan esettel találkoznak a foniáterek, Fül-orr-gégészek, amikor krónikus rekedtség a panasz. Gyakori a hangvesztés, és a hangszalagok betegségei. Az páciensek közt gyermek és felnőtt egyaránt található. Az érintettek általános jellemzője a nem megfelelő testtartás, a többé-kevésbé alulműködő orofaciális (fejnyaki külső-belső izomzat), valamint a szájlégzés.

A Kombinált Hangtréning alapvetően az ún. izomfeszítéses diszfóniás állapot kialakulásáért felelős nyelvcsonti izmok lazítását segíti, valamint a stabil hangképzés alapjául szolgáló természetes légzést és az ezt erősítő optimális testtartást.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik a hangjukból élnek. A testtartás, a fogazat, a hang és az értelem fejlődése kora gyermekkortól szoros kölcsönhatásban alakul életünk során. Így a Kombinált Hangtréning is felöleli az egyedfejlődés lépcsőfokait. A képzésen az énekesek, előadók, zenészek, színészek megismerkedhetnek azokkal a funkcionális anatómiai, fogászati, és izomfeszültségekben rejlő veszélyforrásokkal, amelyek hatással lehetnek karrierjükre.

Miről szól?

Az izom-és kötőszöveti rendszer működéselvű bemutatása során új megvilágításba kerül a légzés és a hangadás összefüggése. Az anatómiai összefüggések segítenek átlátni, hogy például a testtartás mit árul el egy esetleges hangfeszültség, vagy instabilitás lehetőségeiről. De arról is szó esik, hogy egy rosszul sikerült fogászati beavatkozás miért veszélyeztetheti a hangot.

  • Hogyan és hol szól jól a hangod?
  • Hogyan lélegezz gazdaságosan éneklés és beszéd közben?
  • Miért nem úgy szól a hangod, ahogyan szeretnéd?
  • Miért nem tudtad kiengedni, ami ott rejlik benned, mi tartott vissza eddig?

A Kombinált Hangtréning egy négynapos, intenzív hangképző tréning, amelyen minden olyan technikai tudást elsajátíthatsz, amire sikeres előadóművészként szükséged lesz. Itt megtanulod a profik összes titkát; ugyanis elhozzuk Neked Alexander Evanst, a VoiceGym igazgatóját, aki Shania Twain hangképzésén is dolgozott.

Lábas Viki ajánlásával

“2016-ban Red Bull Pilvakeres felkészülésem alatt elment a hangom. Így kerültem dr. Zalka Judit foniáter szakorvoshoz, aki elsőként ajánlotta számomra a Dsmile Tréninget.Teljes magabiztossággal állítom, hogy Magyarországon jelenleg a Dsmile a leginnovatívabb hangterapeuta és legszakmaibb logopédiai központ.

A Dsmile tréning egy nagyon nyitott, mosolygós, kedves és megnyugtató közegben zajlott. A tréning során az ember szembesül saját testének határaival és a gyakorlás mellett folyamatos változásokat jelzéseket érzékel a testében, amik olykor meglepőek, de minden a pozitív végeredmény érdekét szolgálja. Rengeteget tanultam és fejlődtem és ami talán a legfontosabb, átültettem sok gyakorlatot a mindennapi életembe. Többet tudok a testemről, többet tudok saját hangszeremről, a hangomról és arról, hogyan is működünk mi emberek, hogy mik az igazi mozgatórugóink.

Énekesként úgy érzem, a tréning gyakorlatok nagyon jó kiegészítései lehetnek a minden napos beéneklésnek és személy szerint alig váron, hogy folytathassam a VoiceGym továbbképzést.Hálás köszönet Baracsy Gabinak és csapatának, hogy fáradtságot nem kímélve küzdenek nap, mint nap azért, hogy az életminőségünk javulhasson.”

/Lábas Viki, énekesnő/

Kik tartják a Kombinált Hangtréninget?

Baracsy Gabi

Baracsy Gabi

Vezető tréner, a Dsmile Body Balance Tréning alapító-fejlesztője

Logopédus, gyógypedagógiai tanár, beszédtechnika-tréner, Buteyko légzésterápia-felhasználó, prezentációs- és kommunikációs tréningvezető, kommunikációs- és beszédtréner, VoiceGym instruktor. Gabi tanított a TV2 Akadémián beszédtechnikát, a Nemzetközi Protokoll Iskolában retorikát és beszédtechnikát, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetemen retorikát és beszédtechnikát. Foglalkozott ép- és sérült gyermekekkel gyógypedagógusként és logopédusként óvodásoktól a kamaszokig.

Alexander Evans

Alexander Evans

A Dinamikus Mosolytréning (Dsmile tréning) konzultánsa

Alex a Southampton Egyetemen végzett, B.Mus (zeneművészeti fokozat); VoiceGym Igazgató, C.H.E.K. Tréner, Pilates Instruktor, “the O Lab” csoport tagja, ének- és színművész.

Mit várhatsz a Kombinált Hangtréningtől?

Készülj, mert nagyon intenzív négy nap elé nézel, ami vízválasztó lesz az előadóművészi karrieredben. Azonnal, hatékonyan alkalmazható gyakorlati tudást szerzel. Felismered, milyen területen kell fejlődnöd, mire kell jobban figyelned, és megmutatjuk, hogyan hozd ki magadból a maximumot! Megismertetjük Veled azokat a módszereket, amelyekkel a valódi világsztárok készülnek a fellépésekre.

Érdekel a részletfizetési lehetőség?

Kattints ide!

Szeretnél többet megtudni Alexander Evans-ről? Kattints ide!

Jelentkezz most!

Share This