+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

Dsmile innovatív logopédia gyermekeknek

Logopédiai kezelést ajánlottak a gyerkőcnek?

Olyan logopédust, intézményt keresel, ahol a legjobb kezekben lesz? Szeretnéd, ha minden foglalkozás élményt jelentene számára? Nagyszerű lenne, ha ahelyett, hogy nyűgként éli meg a logopédia órákat, ő is együttműködne, élvezné, új barátokat és új élményeket szerezne, igaz? Ha személyes sikerei lennének a kezelés során, így büszke lenne magára és az eredményeire.

És mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy az évekig tartó logopédiára járás helyett mindössze három hónap elegendő a pozitív változások eléréséhez? Három hónap, ami számára egy olyan új hobbival, és új programokkal telhet, amellyel egyrészt szívesen tölti az idejét, másrészt a hangképzési nehézségei, artikulációs- és beszédproblémái is megoldódhatnak.

De mi is az a Dsmile Tréning?

Végy egy kis klasszikus logopédiát, ez szolgál majd alapként. Add hozzá a myofunkcionális és orofaciális terápia leghatékonyabb elemeit. Végül ízlés szerint fűszerezd beszédtechnika-fejlesztéssel, légzésterápiával, pilatesszel és emeld át a gyógypedagógiából mindazt, amire a tökéletes eredmény elérése érdekében szükséged van. Kész? Szuper! Akkor most töltsd meg jókedvvel, vidámsággal, sok-sok nevetéssel és közös kalanddal. Nos, ez a Dsmile Tréning.

Milyen tréningek közül választhatok?

Share This