+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

Dsmile innovatív logopédia felnőtteknek

Ezért logopédiai kezelést ajánlottak.

Mégis nehezen szánja rá magát az ember, hogy belefogjon… Ez érthető. Felnőttként már kevésbé vagyunk nyitottak az ilyen programokra. Helyt kell állnunk a munkahelyünkön, gondoskodnunk kell a családunkról; apaként, vagy anyaként sokkal kevesebb szabadidővel rendelkezünk, így kevesebb időt fordítunk magunkra. Dolgozni járunk, háztartást vezetünk, és egyéb tennivalóink is vannak, hétvégén pedig örülünk, ha van egy kis szabadidőnk, amit kikapcsolódással tölthetünk.

De várjunk csak. Hiszen ahhoz, hogy másokkal foglalkozzunk, először magunkat kell felépítenünk, nem?

 

A logopédiai jellegű panaszok nem pusztán hangképzési nehézségek. Aki artikulációs-, fonológiai problémákkal küzd, illetve nem tudja tisztán és érthetően ejteni a szavakat, annak gyakran sérül önértékelése, énképe, amely az élete minden területén negatív hatásokkal járhat. Ezért fontos, hogy mielőbb megtaláljuk a számunkra legideálisabb megoldást, és a kezelés után rátaláljunk új, jó közérzetű, kiegyensúlyozott önmagunkra.

.

De mi is az a Dsmile Tréning?

A Dsmile innovatív logopédiát a páciensek igényeinek pontos ismeretében, sok év kutató- és fejlesztőmunkával hoztuk létre. Az eredmény egy teljesen új metodika, ami nem merül ki a logopédiából ismert elemek alkalmazásában. A Dsmile kiemelt hatékonyságát orofaciális és myofunkcionális terápiából adaptált elemek, beszédtechnika-fejlesztés és a Buteyko légzésterápia ötvözete garantálja. És hogy minek köszönheti a Dsmile Dinamikus Mosolytréning az egyre növekvő népszerűséget és a külföldi érdeklődést? Nos, amellett, hogy napjaink leghatékonyabb logopédiai kezelésének bizonyul, az eredmény kiválóan tervezhető. Mindössze három hónap elegendő lehet ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, és végleg leszámoljunk logopédiai problémáinkkal. Emellett pedig a Dsmile kellemes időtöltés, jó élményeket rejt, és élvezhető, így akár hobbiként is tekinthetünk rá. Olyan hobbiként, ami az egészségünket, személyiségünk fejlődését is szolgálja.

Milyen tréningek közül választhatok?

Share This