+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

Baracsy Tréning felnőtteknek

  • Fogszabályozása kiegészítéseként…
  • Gyakran elmegy a hangja beszéd közben…
  • Állkapocsízületi problémája van…
  • Gyermekkorában már volt fogszabályozója, de mégsem olyan a fogsora, mint szeretné…

Ezért szakszerű kezelést ajánlottak.

Mégis nehezen szánja rá magát az ember, hogy belefogjon… Ez érthető. Felnőttként már kevésbé vagyunk nyitottak az ilyen programokra. Helyt kell állnunk a munkahelyünkön, gondoskodnunk kell a családunkról; apaként, vagy anyaként sokkal kevesebb szabadidővel rendelkezünk, így kevesebb időt fordítunk magunkra. Dolgozni járunk, háztartást vezetünk, és egyéb tennivalóink is vannak, hétvégén pedig örülünk, ha van egy kis szabadidőnk, amit kikapcsolódással tölthetünk.

De várjunk csak. Hiszen ahhoz, hogy másokkal foglalkozzunk, először magunkat kell felépítenünk, nem?

A fenti panaszok nem pusztán hangképzési nehézségekből fakadnak. Aki artikulációs-, fonológiai problémákkal küzd, illetve nem tudja tisztán és érthetően ejteni a szavakat, vagy kuszán állnak a fogai, esetleg horkol, annak gyakran sérül önértékelése, énképe, amely az élete minden területén negatív hatásokkal járhat. Ezért fontos, hogy mielőbb megtaláljuk a számunkra legideálisabb megoldást, és a kezelés után rátaláljunk új, jó közérzetű, kiegyensúlyozott önmagunkra.

.

De mi is az a Baracsy Tréning?

A Baracsy módszertant a páciensek igényeinek pontos ismeretében, sok év kutató- és fejlesztőmunkával, csapatban hoztuk létre, Baracsy Gabi vezetésével. Az eredmény egy teljesen új metodika, ami nem merül ki a logopédiából ismert elemek alkalmazásában. A módszer kiemelt hatékonyságát orofaciális és myofunkcionális terápiából adaptált elemek, beszédtechnika-fejlesztés és a Buteyko légzésterápia ötvözete garantálja. És hogy minek köszönheti a Baracsy Tréning az egyre növekvő népszerűséget és a külföldi érdeklődést? Nos, amellett, hogy napjaink leghatékonyabb egyik leghatékonyabb kezelésének bizonyul, az eredmény kiválóan tervezhető. Mindössze három hónap elegendő lehet ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, és végleg leszámoljunk a problémáinkkal. Emellett pedig a Baracsy Tréning kellemes időtöltés, jó élményeket rejt, és élvezhető, így akár hobbiként is tekinthetünk rá. Olyan hobbiként, ami az egészségünket, személyiségünk fejlődését is szolgálja.

Share This