Veronika története

Tapasztalataim a dsmile módszerről: 

Amikor elkezdtem a tréninget, különböző egészségügyi problémákkal küzdöttem. Szájon át vettem a levegőt, nem beszéltem tisztán, aszimmetrikus volt a szám éneklés közben, a hasam állandóan felpuffadt, a tartásom nem volt megfelelő. Fájt a csípőm, a térdem, felhúztam a vállam. 

A változást már néhány alkalom után éreztem. A tanfolyam vége felé pedig egyre több pozitív visszajelzést kaptam a környezetemtől is. Erősödtem, jobb lett az állóképességem. A tartásom javult. A járásom is változott. A testsúlyomat egyenletesebben terhelem a két lábamra. Elmúlt a csípő, térdfájdalmam. 

A szöveges feladatok segítették, megkönnyítették a szájlégzésről való leszokást. A szájlégzés helyett szépen átálltam az orrlégzésre szinte észrevétlenül. A sokféle mondóka, vers élvezetessé tette a gyakorlást. Attól függően, hogy mennyi időm, energiám volt válogattam közülük otthon. 

Lassabban eszem és alaposabban rágok. Nem vagyok felpuffadva. 

Az éneklésben is megmutatkozott az eredmény: nem fáradok el olyan hamar, és nagyobb lett a teherbírásom. Erősödött a rekeszizmom. Javult a szám szimmetriája beszéd és éneklés közben. 

Nőtt a koncentrációs készségem, aminek mindenhol hasznát veszem. 

A nyelvem lazább, szebben cseng a hangom. Ugyanakkor erősebb is, pl. amikor csettintek. 

Sokkal jobban artikulálok, intenzívebben mozognak a szám izmai. 

A tanfolyamban lévő eszközöket örömmel használtam, nagyon megszerettem. Azóta is használom őket folyamatosan. A henger jót tesz a keringésnek, szinte felfrissülök utána. Amíg meg nem erősödtem, a labdával tudtam többet dolgozni. A feladatok számát hétről- hétre növeltem és ez így nagyon jó volt. 

.Megmutatkozott melyik feladattal van több dolgom, azokkal többet foglalkoztunk. 

Most be kell iktatnom a napi gyakorlatokat a munka mellé. Nyáron sokat, fél- egy órát tornáztam napi szinten. Az eredmény hamar megmutatkozott, ez lelkesített. Azon leszek, hogy a továbbiakban is az életem része maradjon. :) 

Lelkes híve vagyok a dsmile-nak! 

Vissza a tetejére