Rólunk írták: Online program felnőtteknek

Online Egyéni programunkról szerzett tapasztalatot Gabriella:

Egy külföldi, vezető operaház kórusában énekelek több mint 20 éve. Kislányom születése után éreztem először, hogy “nem tudom, hogy kell egyenesen állni”, egyszerűen elvesztettem a hosszanti tengelyem egyensúlyát. Több évig kínzó hátfájdalmaim voltak, amin végül egy fitnesz edző segített, aki korrigálta testtartásom. ( hozzátenném, hogy rendszeresen súlyzóztam, és taekwondo-ztam). De az elcsúszások a testemben egyre inkább kínoztak. Mostmár kihatott a hangadásomra is. Elmentem logopédushoz. 10 alkalom után UGYANÚGY jöttem ki, ahogy bementem. Kiborított, hogy nem az érdekelte őket (3- nál voltam!!!), hogy mi az én bajom, hanem mindenki ledarálta a saját programját, és ennyi. Elmentem Alexander technikára is, kellemesnek találtam, de ez is kevés volt, hogy kilazítson. 
Tavaly nyáron egy véletlen folytán találtam a Dsmile-ra a Facebookon, majd a YouTube-on. ( egy kedves volt diáktársam, Völler Adél szerzett épp itt oklevelet). Kiváncsivá tett, de óvatossá váltam a sok kudarctól, így szinte minden létező videót, véleményt, interjút megnéztem, sokat többször is, mielőtt bejelentkeztem. 
Pontosan úgy éreztem, mint a Dsmile alapja, hogy minden mindennel összefügg, és az egész testet be kell vonni az átalakuláshoz. 
Nos, 10 hét után elmondhatom, hogy jól döntöttem, amikor belevágtam. (A ráébresztő vizsgálat után sokkot kaptam, mennyi minden nem stimmel a tartásomban illetve a testemben), de az előrejutás titka az elindulás... 
Megszűnt a  kínzó nyakfájdalmam, újra az orromon veszek levegőt, a nyelvem is a helyére került. Jobban alszom és sokkal több energiám lett, már nem horkolok😂. 
A hangom is szebb, teltebb lett. 
Istenien szórakoztam gyakorlás közben, jól esett “bénázni”,  amíg nem gördült 1-2 gyakorlat. 
Ez egy forradalmi új irány a logopédiában, ami  teret kell nyerjen a terápiában, mert az eredmények ezt igazolják!
Kedves Baracsy Gabi- ezer köszönet mindenért!!!!

Vissza a tetejére