+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

Mi is az a Dsmile Tréning?

A hagyományos logopédiai kezelés sajnos nem minden esetben jelent megoldást. Vannak összetettebb problémakörök, amelyek komplex segítséget igényelnek. A megfelelő kezelés jelentősen javíthatja önbizalmunkat, énképünket, és ami talán ennél is fontosabb: jobb életminőséget hozhat. Az olyan banálisnak tűnő problémák, mint a fogcsikorgatás, a horkolás, vagy épp az állkapocsízületi fájdalom általában mind a beszédszervi izomzat helytelen működésére vezethető vissza.

A Dsmile Tréning jelentése Dinamikus Mosolytréning. Egyre növekvő népszerűségének több oka van. Míg a hagyományos logopédia egyetlen területre fókuszál, a Dsmile Tréning komplex kezelést tesz lehetővé, így biztosít rövid idő elteltével látványos és tartós eredményt. A Dsmile emellett színes, élvezhető, játékos gyakorlatokkal fejleszti a hangképző- és beszédszervi izmokat. Hatékonyságának titka, hogy a módszer kidolgozása során hazai- és külföldi orvosok és fejlesztők több tudományterületen végzett kutatás eredményeit ötvözték. A Dsmile Tréning magyar módszer.

Milyen tudományterületek találkoznak a Dsmile Tréning módszerében?

A Dsmile alapja a logopédia- azonban hatékonysága messze túlmutat azon. A fejlesztések során a myofunkcionális és orofaciális terápia, gyógypedagógia, beszédtechnika, légzésterápiák, funkcionális fogszabályozás, pilates elmélet és gyakorlati tapasztalatait vontuk össze. Hosszú évek kutatásának és fejlesztésének eredményeként pedig megszületett a logopédia nagytestvére, az egyedülálló Dsmile Tréning.

A Dsmile Tréning ott kezdődik, ahol a hagyományos logopédia véget ér, és olyan problémákra nyújt megoldást, amelyekkel szemben a logopédia eszköztára kevésnek bizonyul.

Most biztosan számtalan kérdés merül fel Benned…

Mennyi ideig tart egy Dsmile tréning?

A látványos és tartós eredmény elérése érdekében 3 hónapig ajánlott eljárnod a foglalkozásokra, mert a szervezetednek minimum ennyi időre van szüksége a változáshoz. Fontos azonban, hogy ez alatt az idő alatt otthon is rendszeresen végezd a gyakorlatokat.

Mi lesz 3 hónap elteltével?

Rendszeres gyakorlás mellett ez az idő elegendő ahhoz, hogy átalakuljanak a légzési- és hangképzési szokásaid, és a rossz beidegződések, gyakorlat helyébe a helyes technika lépjen. 3 hónap elteltével érezni, látni és hallani fogd a különbséget, és a logopédiai panaszok mellett olyan problémákkal is leszámolhatsz, mint az állkapocsízületi fájdalom, a horkolás, a fogcsikorgatás és a szájlégzés.

Miért van szükség Ráébresztő vizsgálatra?

A logopédiai problémák általában pusztán tünetek, amelyek mélyebben gyökerező rendellenességekre utalnak. Ettől persze nem kell megijedned, ez csupán azt jelenti, hogy mielőtt elkezdjük a programot, mélyebbre kell ásnunk, és fel kell tárnunk a valódi okokat. Így tudjuk a megfelelő (saját igényeidre szabott) kezelést biztosítani Számodra, illetve így szavatolhatjuk a Dsmile Tréning hatékonyságát.

Mit fogsz tapasztalni, ha elkezded a Dsmile Tréninget?

Tisztulnak a beszédhibák és a hangképzés.

Nem lesznek többé artikulációs nehézségek.

Hatékonyabbá válik a myofunkcionális tréner.

Megszűnnek állkapocsízületi panaszok, a horkolás és a fogcsikorgatás.

A Dsmile Body Balance Tréning alapítói

Baracsy Gabi

Baracsy Gabi

Vezető tréner, a Dsmile Body Balance Tréning alapító-fejlesztője

Logopédus, gyógypedagógiai tanár, beszédtechnika-tréner, Buteyko légzésterápia-felhasználó, prezentációs- és kommunikációs tréningvezető, kommunikációs- és beszédtréner, VoiceGym instruktor. Gabi tanított a TV2 Akadémián beszédtechnikát, a Nemzetközi Protokoll Iskolában retorikát és beszédtechnikát, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetemen retorikát és beszédtechnikát. Foglalkozott ép- és sérült gyermekekkel gyógypedagógusként és logopédusként óvodásoktól a kamaszokig.

Alexander Evans

Alexander Evans

A Dinamikus Mosolytréning (Dsmile tréning) konzultánsa

Alex a Southampton Egyetemen végzett, B.Mus (zeneművészeti fokozat); VoiceGym Igazgató, C.H.E.K. Tréner, Pilates Instruktor, “the O Lab” csoport tagja, ének- és színművész.

Dr. Hermann Gábor

Dr. Hermann Gábor

Fogszabályozó szakorvos, digitális fogszabályozási specialista, alapító

A modern funkcionális fogszabályozás megalkotója. Szakterületei a lágy erőkkel működő fogszabályozás (korábban Damon technika), a láthatatlan fogszabályozás, a gyermek-fogszabályozás. Digitális fogszabályozás specialista. A funkcionális orvosi csapatmunka nemzetközi előadója, a minimál invazív orvoslás evangelistája.

A Dsmile Body Balance Tréning munkatársai

Domak Judit

Domak Judit

Certifikált tréner

2002-ben felvételiztem az ELTE- Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karára. 2006-ban szereztem meg a diplomámat logopédus szakos tanár és pszichopedagógus szakos terapeutaként.

A logopédia szakterülete mellett a mozgásfejlesztés is titkon vonzott, hiszen számos esetben e szakterülettel csak egymást támogatva, kiegészítve érhetjük el a gyermekek fejlődésében a várt eredményt. E szemlélettől vezérelve 2010-ben elvégeztem az Alapozó mozgásfejlesztő tanfolyamot, majd 2014-ben Baracsy Gabriella megismertetett a Dsmile-al.

Munkám során szeretnék olyan személyiség lenni, aki jó hangulatú, nyugodt légkört teremt a sikeres oktató-nevelő munkához. Aki törekszik elsajátítani mindazon ismereteket, melyek a gyermekek munkájának irányításához, fejlődésük elősegítéséhez és kibontakoztatásához szükségesek.

Bajnok Hanna

Bajnok Hanna

Certifikált tréner

Hanna Páciensből vált Trénerré, képzése alatt Lilivel a pocakjában.

Elvégeztem a tréninget, a problémáim fokozatosan javultak, 3-4 hónap után teljesen megszűntek. Nem jött vissza a krónikus fájdalom azóta sem, csak néha-néha fáj a fejem.
Közgazdász végzettségem van, és a tréning alatt szóba került, hogy szeretnék gyerekekkel foglalkozni. Említették nekem, hogy lesz képzés és megtetszett az ötlet – belevágtam.
4 hónapos várandósan jártam a trénerképzésre. Nyáron rögtön kezdtem is az első csoportot, június közepén. Liliana lányom így félig-meddig Dsmile-baba lett.

Móricz Éva

Móricz Éva

Certifikált tréner

Éva szakirányú végzettségei igen sokszínűek. A Pannon Egyetem hallgatójaként diplomázott, majd a BM College-én szerzett közoktatásvezető szakvizsgát. Tanulmányait az ELTE Bárczi Gusztáv Főiskolai karán folytatta, később tanító és óvópedagógus végzettséget is szerzett. A Dsmile Body Balance Tréningközpontban minden tudását és tapasztalatát annak szolgálatába állítja, hogy segítsen a hozzá forduló felnőtt- és gyermek dsmilereknek.

Nagy Rita Gréta

Nagy Rita Gréta

Certifikált tréner

Rita 2005-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv gyógypedagógiai karán. A Dsmile Body Balance Tréning csapatát 2017-től certifikált trénerként erősíti. Kedves, mosolygós, nyitott személyiség, aki örömmel segít pácienseinknek problémáik megoldásában és céljaik elérésében.

Papp Noémi

Papp Noémi

Certifikált tréner, recepciós

A Pécsi Tudományegyetemen 2008-ban Intézményi kommunikátorként-, majd 2014-ben a Kaposvári Egyetemen Logopédia szakirányos Gyógypedagógusként végeztem. Logopédiai munkám során terápiás és diagnosztikai feladatokat láttam el gyermekek és felnőttek esetében egyaránt. A Dsmile Body Balance Tréninggel és Baracsy Gabival 2017-ben egy konferencia alkalmával találkoztam. Számomra a módszer egy testi-lelki fejlődést, valamint egy magas szintű módszertani előrelépést is jelent, amely a mindennapjaim részévé vált. Jelenleg recepciós és irodavezetői feladatokat látok el a Dsmile Tréning Központban, illetve trénerként is erősítem a csapatot.

Peredi Kriszta

Peredi Kriszta

Certifikált tréner

A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán végeztem 1994-ben oligofrénpedagógia-szurdopedagógia, majd 1995-ben logopédia szakos gyógypedagógiai tanárként. A diagnosztikus és a terápiás munkát is segítő továbbképzéseken vettem részt. 2014-ben a Kaposvári Egyetemen közoktatás-vezető szakvizsgát szereztem. Aktívan 2003 óta dolgozom logopédusként. Munkám jelentős területe a fejlesztés mellett a diagnosztika is.

Terápiás munkám során a nyelvlökéses nyelés problémájával egyre több gyermek és felnőtt keresett meg, akiknél a hagyományos logopédiai módszerek nem mindig vezettek tartós eredményre. A sikerhez vezető „utat” keresve jutottam el a Dsmile tréning módszeréhez, és Baracsy Gabihoz. Magamon is megtapasztalva, hogy a tréning már rövid idő alatt sikert hoz a páciensek életében, bátran ajánlom mindenkinek!

Share This