+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

Body Balance és mosoly

Az emberi test alapvetően egyensúlyra tervezett rendszer. Más kérdés, hogy az évek alatt összeszedetett tesi és lelki sérülések folyamatosan kibillentik az egyensúlyból a testet, amely azonban törekszik arra, hogy mégis megmaradjon valamiféle balance. A Dsmile Body Balance Tréning sok egyéb kezelés előszobája, gyakorlatilag láthatóvá teszi, hogy az illetőnél hol van a valódi gond.
Ahhoz hasonlítható, mint amikor a gyerek több órán át tartó játék után sárosan hazajön és jelzi sártól és könnytől maszatos arcán kaján mosollyal; hogy vérzik ugyan, de nem tört el semmije.

Hogy működik a Dsmile?

Ebben az állapotában azonban az első ijedtséget követően összeráncoljuk a homlokunkat, mert nem igazán látható, hogy hová és mekkora ragtapasz kell. Betesszük őt a zuhany alá és a víz és szappan segítségével már láthatóvá válik, hol a sérülés. Így működik a Dsmile Body Balance Tréning is; letisztítja a rendszert.

Három hónap alatt rendezi annyira a szervezet működését a légzés-nyelés- testtartás hármas optimalizálásával, hogy kiderülhet, milyen irányban kell tovább lépni a Pácienssel, ha szükséges. Van,akinél további logopédiai terápia (pl. pöszeség, dadogás, beszéd rehabilitáció, stb esetén),vagy mozgásrehabilitáció (pl. gerincproblémák, sérülések, mozgásszervi panaszok esetén), vagy VoiceGym foglalkozások (énekhang, beszédtechnika), vagy fogszabályozás (állkapocsproblémák, fogtorlódás) szükséges. A Dsmile Tréning megadja azokat az alapokat,amelyek egyértelműen felgyorsítják a további kezelések menetét és eredményét.

Share This