+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

A Baracsy Tréningközpont alapítói

Baracsy Gabi

Baracsy Gabi

Vezető tréner, a Baracsy Módszertan és a Dsmile Tréning alapító-fejlesztője

Logopédus, gyógypedagógiai tanár, beszédtechnika-tréner, Buteyko légzésterápia-felhasználó, prezentációs- és kommunikációs tréningvezető, kommunikációs- és beszédtréner, VoiceGym instruktor. Gabi tanított a TV2 Akadémián beszédtechnikát, a Nemzetközi Protokoll Iskolában retorikát és beszédtechnikát, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetemen retorikát és beszédtechnikát. Foglalkozott ép- és sérült gyermekekkel gyógypedagógusként és logopédusként óvodásoktól a kamaszokig. 2012-13-ban az ADHD éves konferenciáján, 2014-15-ben a Dental World-ön, 2017-ben a Logopédia Európai napján tartott előadást. 2017-ben az MLSZSZ szervezésében 10 órás továbbképzést tartott logopédusoknak, 2018-ban meghívást kapott Londonba egy 7 napos oktatás megtartására, valamint a Lisszabon Európai Logopédiai Kongresszusra.

SZMÁJLIK SZÁMA: IIIII II

Alexander Evans

Alexander Evans

A Baracsy Módszertan és a Dsmile Tréning konzultánsa

Alex a Southampton Egyetemen végzett, B.Mus (zeneművészeti fokozat); VoiceGym Igazgató, C.H.E.K. Tréner, Pilates Instruktor, “the O Lab” csoport tagja, ének- és színművész.

Köszönetnyilvánítás

Dr. Hermann Gábornak és Csíky Ferencnek, akik aktívan részt vettek a módszertan fejlesztésében.

Certifikált oktatóink

Domak Judit

Domak Judit

Certifikált oktató

2002-ben felvételiztem az ELTE- Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karára. 2006-ban szereztem meg a diplomámat logopédus szakos tanár és pszichopedagógus szakos terapeutaként; továbbá az óvodás korosztályra is specializálódtam.

A logopédia szakterülete mellett a mozgásfejlesztés is titkon vonzott, hiszen számos esetben e szakterülettel csak egymást támogatva, kiegészítve érhetjük el a gyermekek fejlődésében a várt eredményt. E szemlélettől vezérelve 2010-ben elvégeztem az Alapozó mozgásfejlesztő tanfolyamot, majd 2014-ben Baracsy Gabriella megismertetett a Dsmile-al.

Munkám során szeretnék olyan személyiség lenni, aki jó hangulatú, nyugodt légkört teremt a sikeres oktató-nevelő munkához. Aki törekszik elsajátítani mindazon ismereteket, melyek a gyermekek munkájának irányításához, fejlődésük elősegítéséhez és kibontakoztatásához szükségesek.

Bajnok Hanna

Bajnok Hanna

Certifikált oktató

Hanna Páciensből vált Trénerré, képzése alatt Lilivel a pocakjában.

Elvégeztem a tréninget, a problémáim fokozatosan javultak, 3-4 hónap után teljesen megszűntek. Nem jött vissza a krónikus fájdalom azóta sem, csak néha-néha fáj a fejem.
Közgazdász végzettségem van, és a tréning alatt szóba került, hogy szeretnék gyerekekkel foglalkozni. Említették nekem, hogy lesz képzés és megtetszett az ötlet – belevágtam.
4 hónapos várandósan jártam a trénerképzésre. Nyáron rögtön kezdtem is az első csoportot, június közepén. Liliana lányom így félig-meddig Dsmile-baba lett.

SZMÁJLIK SZÁMA: I

Gégény Erika

Gégény Erika

Certifikált oktató

Gyógypedagógus, logopédus, beszédtanár, szakpedagógus, pedagógia szakos tanár vagyok. Végzettségeim gyűjtögetése közben dolgoztam is, logopédusként és fejlesztőpedagógusként. Az utóbbi 10 évben a nyelvlökéses nyelés terápiájára specializálódva széles körű tapasztalatot szereztem a hagyományos logopédiai terápiák kimenetelével kapcsolatban.

Nagy előrelépést jelentett számomra Baracsy Gabi Dsmile terápiás programjának megismerése, amely azokban esetekben is megoldást jelent a fennálló problémára, amelyekben a tükör előtt ülős, csak szájtéren belül manipuláló terápiák nem. Solymáron, családias, barátságos környezetben várom szeretettel kedves pácienseimet.

Móricz Éva

Móricz Éva

Certifikált oktató

Éva szakirányú végzettségei igen sokszínűek. A Pannon Egyetem hallgatójaként diplomázott, majd a BM College-én szerzett közoktatásvezető szakvizsgát. Tanulmányait az ELTE Bárczi Gusztáv Főiskolai karán folytatta, később tanító és óvópedagógus végzettséget is szerzett. A Dsmile Tréningközpontban minden tudását és tapasztalatát annak szolgálatába állítja, hogy segítsen a hozzá forduló felnőtt- és gyermek dsmilereknek.

SZMÁJLIK SZÁMA: II

Papp Noémi

Papp Noémi

Certifikált oktató

A Pécsi Tudományegyetemen 2008-ban Intézményi kommunikátorként-, majd 2014-ben a Kaposvári Egyetemen Logopédia szakirányos Gyógypedagógusként végeztem. Logopédiai munkám során terápiás és diagnosztikai feladatokat láttam el gyermekek és felnőttek esetében egyaránt. Dolgoztam közoktatásban, egészségügyben. 2018 áprilisa óta certifikált Dsmile trénerként tevékenykedem. A módszer – holisztikus szemléletének köszönhetően – lehetőséget biztosít légzés-, nyelés-, testtartás-, beszéd párhuzamosan történő javítására. Várom Szigetszentmiklóson azokat a gyermekeket és felnőtteket, akik hatékony megoldást keresnek a következő problémákra nyelvlökéses nyelés; diszfónia; állkapocsízületi panaszok; horkolás; fogcsikorgatás; szájlégzés.

SZMÁJLIK SZÁMA: III

Dr. Papp Viktória

Dr. Papp Viktória

Certifikált oktató

Fogorvosként diplomáztam a Pécsi Tudományegyetemen 2008-ban és 2013-ban szereztem meg a fogszabályozás szakorvosa címet. Számos továbbképzésen vettem részt, hogy pácienseimet modern módszerekkel, eszközökkel, magas színvonalon lássam el. 2014-ben találkoztam először Baracsy Gabi módszerével az I. Magyar Orofaciális Terápiás Kongresszuson. Az addigi ismereteim alapján végzett kezelések során nem kapott elegendő figyelmet a nyelv és az arcizomzat, a légzés, illetve a testtartás, holott ezek állapota kiemelkedően fontos a fogszabályozó kezelés sikerét nézve. A második kislányom megszületése után, már ezzel az új szemlélettel kezdtem el dolgozni. 2019. januárjában boldogan vettem át a certifikált trénereknek járó oklevelet, hogy fogszabályozó orvosi munkám nagyon hasznos kiegészítéseként Baracsy Terápiás Tréningeket is tartsak Nagykanizsán.

SZMÁJLIK SZÁMA: I

Baracsy módszertan képzésen részt vettek

Összegyűjtöttük Nektek azokat a szakembereket, akik elvégezték a Baracsy módszertan alaptanfolyamát. Certifikált oktató az, aki legalább egy csoportot dokumentálva végigvitt. Certifikált oktatóink csak az általunk rendszeresített és folyamatosan aktualizált munkafüzetekkel és kiegészítő anyagokkal dolgoznak. Fénymásolatot nem használunk!

Amennyiben kérdésed van, írj nekünk e-mail címünkre: [email protected]

 

Bajai Helyi Képviselet

Solymári Helyi Képviselet

Dsmile Budapest

Dsmile Veszprém

Nagymarosi Helyi Képviselet

Szigetszentmiklósi Helyi Képviselet

Nagykanizsai Helyi Képviselet

Jászberényi Helyi Képviselet

Végzett trénerek Certifikált Körzet
Bajnok Hanna certifikált Budapest
Banó Zsuzsa    
Baranyi Zoltán    
Borbély Szilvia certifikál Veszprém körzete
Csanádi Zoltánné Anikó certifikált Baja körzete (Szekszárd, Kecskemét, Pécs, Mohács)
Császár Andrea    
Csermely Márta Dr.     
Domak Judit certifikált Budapest
Gégény Erika certifikált Solymár körzete (Pesthidegkút, Pilisvörösvár)
Hajdú Zsuzsanna    
Havadi-Nagy Mariann    
Huszti Ágnes certifikált  
Juhász Nóra certifikált  
Kajári Szilvia Dr.     
Kollár Zsuzsanna certifikál  
Magyar Adrienn certifikál Veszprém körzete
Mattyasovszky Éva certifikált Veszprém körzete
Móricz Éva certifikált Budapest
Mucsi Adrienn    
Nagy Gabriella certifikált Nagymaros körzete (Vác, Kismaros, Verőce, Szokolya, Balassagyarmat, Szob)
Nagy Rita certifikált Budapest
Olcsváry Borbála Dr.    
Papp Anita Réka certifikál Veszprém körzete
Papp Noémi certifikált Szigetszentmiklós körzete (Budatétény, Csepel, Dunaharaszti, Ferencváros, Érd, Ráckeve)
Papp Viktória Dr.     
Rád Szilvia certifikált  
Rosta Péter    
Szabó Judit Dr.     
Szabó Pálma    
Tóth Éva Angéla    
Tóth-Nagy Éva    
Vígh Annamária certifikált Jászberény körzete (Hatvan, Gyöngyös, Pásztó)
Völler Adél certifikál Veszprém körzete
Share This