+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

A Baracsy Terápiás Központ alapítói

Baracsy Gabi

Baracsy Gabi

Vezető tréner, a Dsmile Body Balance Tréning alapító-fejlesztője

Logopédus, gyógypedagógiai tanár, beszédtechnika-tréner, Buteyko légzésterápia-felhasználó, prezentációs- és kommunikációs tréningvezető, kommunikációs- és beszédtréner, VoiceGym instruktor. Gabi tanított a TV2 Akadémián beszédtechnikát, a Nemzetközi Protokoll Iskolában retorikát és beszédtechnikát, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetemen retorikát és beszédtechnikát. Foglalkozott ép- és sérült gyermekekkel gyógypedagógusként és logopédusként óvodásoktól a kamaszokig. 2012-13-ban az ADHD éves konferenciáján, 2014-15-ben a Dental World-ön, 2017-ben a Logopédia Európai napján tartott előadást. 2017-ben az MLSZSZ szervezésében 10 órás továbbképzést tartott logopédusoknak, 2018-ban meghívást kapott Londonba egy 7 napos oktatás megtartására, valamint a Lisszabon Európai Logopédiai Kongresszusra.

Alexander Evans

Alexander Evans

A Dinamikus Mosolytréning (Dsmile tréning) konzultánsa

Alex a Southampton Egyetemen végzett, B.Mus (zeneművészeti fokozat); VoiceGym Igazgató, C.H.E.K. Tréner, Pilates Instruktor, “the O Lab” csoport tagja, ének- és színművész.

Köszönetnyilvánítás

Dr. Hermann Gábornak és Csíky Ferencnek, akik aktívan részt vettek a módszertan fejlesztésében.

Certifikált Baracsy terapeutáink

Domak Judit

Domak Judit

Certifikált tréner

2002-ben felvételiztem az ELTE- Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karára. 2006-ban szereztem meg a diplomámat logopédus szakos tanár és pszichopedagógus szakos terapeutaként; továbbá az óvodás korosztályra is specializálódtam.

A logopédia szakterülete mellett a mozgásfejlesztés is titkon vonzott, hiszen számos esetben e szakterülettel csak egymást támogatva, kiegészítve érhetjük el a gyermekek fejlődésében a várt eredményt. E szemlélettől vezérelve 2010-ben elvégeztem az Alapozó mozgásfejlesztő tanfolyamot, majd 2014-ben Baracsy Gabriella megismertetett a Dsmile-al.

Munkám során szeretnék olyan személyiség lenni, aki jó hangulatú, nyugodt légkört teremt a sikeres oktató-nevelő munkához. Aki törekszik elsajátítani mindazon ismereteket, melyek a gyermekek munkájának irányításához, fejlődésük elősegítéséhez és kibontakoztatásához szükségesek.

Bajnok Hanna

Bajnok Hanna

Certifikált tréner

Hanna Páciensből vált Trénerré, képzése alatt Lilivel a pocakjában.

Elvégeztem a tréninget, a problémáim fokozatosan javultak, 3-4 hónap után teljesen megszűntek. Nem jött vissza a krónikus fájdalom azóta sem, csak néha-néha fáj a fejem.
Közgazdász végzettségem van, és a tréning alatt szóba került, hogy szeretnék gyerekekkel foglalkozni. Említették nekem, hogy lesz képzés és megtetszett az ötlet – belevágtam.
4 hónapos várandósan jártam a trénerképzésre. Nyáron rögtön kezdtem is az első csoportot, június közepén. Liliana lányom így félig-meddig Dsmile-baba lett.

Nagy Rita Gréta

Nagy Rita Gréta

Certifikált tréner

Rita 2005-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv gyógypedagógiai karán. A Dsmile Body Balance Tréning csapatát 2017-től certifikált trénerként erősíti. Kedves, mosolygós, nyitott személyiség, aki örömmel segít pácienseinknek problémáik megoldásában és céljaik elérésében.

Móricz Éva

Móricz Éva

Certifikált tréner

Éva szakirányú végzettségei igen sokszínűek. A Pannon Egyetem hallgatójaként diplomázott, majd a BM College-én szerzett közoktatásvezető szakvizsgát. Tanulmányait az ELTE Bárczi Gusztáv Főiskolai karán folytatta, később tanító és óvópedagógus végzettséget is szerzett. A Dsmile Body Balance Tréningközpontban minden tudását és tapasztalatát annak szolgálatába állítja, hogy segítsen a hozzá forduló felnőtt- és gyermek dsmilereknek.

Peredi Kriszta

Peredi Kriszta

Certifikált tréner

A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán végeztem 1994-ben oligofrénpedagógia-szurdopedagógia, majd 1995-ben logopédia szakos gyógypedagógiai tanárként. A diagnosztikus és a terápiás munkát is segítő továbbképzéseken vettem részt. 2014-ben a Kaposvári Egyetemen közoktatás-vezető szakvizsgát szereztem. Aktívan 2003 óta dolgozom logopédusként. Munkám jelentős területe a fejlesztés mellett a diagnosztika is.

Terápiás munkám során a nyelvlökéses nyelés problémájával egyre több gyermek és felnőtt keresett meg, akiknél a hagyományos logopédiai módszerek nem mindig vezettek tartós eredményre. A sikerhez vezető „utat” keresve jutottam el a Dsmile tréning módszeréhez, és Baracsy Gabihoz. Magamon is megtapasztalva, hogy a tréning már rövid idő alatt sikert hoz a páciensek életében, bátran ajánlom mindenkinek!

Baracsy módszertan képzésen részt vettek

Összegyűjtöttük Nektek azokat a szakembereket, akik elvégezték a Baracsy módszertan alaptanfolyamát. Certifikált terapeuta az, aki legalább egy csoportot dokumentálva végigvitt. Certifikált terapeutáink csak az általunk rendszeresített és folyamatosan aktualizált munkafüzetekkel és kiegészítő anyagokkal dolgoznak. Fénymásolatot nem használunk!

Amennyiben kérdésed van, írj nekünk e-mail címünkre: iroda@dsmile.hu

 

Végzett trénerek certifikált
Bajnok Hanna certifikált
Banó Zsuzsa  
Baranyi Zoltán  
Borbély Szilvia  
Csanádi Ancsa certifikált
Császár Andrea  
Domak Judit certifikált
Dr. Csermely Márta  
Dr. Kajári Szilvia  
Dr. Olcsváry Borbála  
Dr. Papp Viktória certifikált
Dr. Szabó Judit  
Gégény Erika certifikált
Hajdú Zsuzsanna  
Havadi-Nagy Mariann  
Huszti Ágnes certifikált
Juhász Nóra  
Kollár Zsuzsanna  
Mattyasovszky Éva  
Móricz Éva certifikált
Mucsi Adrienn  
Nagy Gabriella certifikált
Nagy Rita certifikált
Papp Noémi certifikált
Peredi Kriszta certifikált
Rád Szilvia certifikált
Rosta Péter  
Szabó Pálma  
Tóth Éva Angéla  
Tóth-Nagy Éva  
Vígh Annamária certifikált
Share This