+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

Mi is az a Baracsy Tréning?

Milyen tudományterületek találkoznak a Baracsy módszertanban?

A Baracsy Tréning egyre növekvő népszerűségének több oka van. Míg a hagyományos logopédia egyetlen területre fókuszál, a Baracsy Tréning komplex kezelést tesz lehetővé, így biztosít rövid idő elteltével látványos és tartós eredményt. A Baracsy Tréning emellett színes, élvezhető, játékos gyakorlatokkal fejleszti a hangképző- és beszédszervi izmokat. Hatékonyságának titka, hogy a módszer kidolgozása során hazai- és külföldi orvosok és fejlesztők több tudományterületen végzett kutatás eredményeit ötvözték. A Baracsy Tréning magyar módszer.

A Baracsy Tréning ott kezdődik, ahol a hagyományos logopédia véget ér, és olyan problémákra nyújt megoldást, amelyekkel szemben a logopédia eszköztára kevésnek bizonyul. A Baracsy Tréning alapja a logopédia, azonban hatékonysága messze túlmutat azon. A fejlesztések során a myofunkcionális és orofaciális terápia, gyógypedagógia, beszédtechnika, légzésterápiák, funkcionális fogszabályozás, pilates elmélet és gyakorlati tapasztalatait vontuk össze. Hosszú évek kutatásának és fejlesztésének eredményeként pedig megszületett a logopédia nagytestvére, az egyedülálló Baracsy Tréning.

Most biztosan számtalan kérdés merül fel Benned…

Mennyi ideig tart egy Baracsy Tréning?

A látványos és tartós eredmény elérése érdekében 3 hónapig ajánlott eljárnod a foglalkozásokra, mert a szervezetednek minimum ennyi időre van szüksége a változáshoz. Fontos azonban, hogy ez alatt az idő alatt otthon is rendszeresen végezd a gyakorlatokat.

Mi lesz 3 hónap elteltével?

Rendszeres gyakorlás mellett ez az idő elegendő ahhoz, hogy átalakuljanak a légzési- és hangképzési szokásaid, és a rossz beidegződések, gyakorlat helyébe a helyes technika lépjen. 3 hónap elteltével érezni, látni és hallani fogd a különbséget, és a logopédiai panaszok mellett olyan problémákkal is leszámolhatsz, mint az állkapocsízületi fájdalom, a horkolás, a fogcsikorgatás és a szájlégzés.

Előtte

Utána

Miért van szükség Ráébresztő vizsgálatra?

A logopédiai problémák általában pusztán tünetek, amelyek mélyebben gyökerező rendellenességekre utalnak. Ettől persze nem kell megijedned, ez csupán azt jelenti, hogy mielőtt elkezdjük a programot, mélyebbre kell ásnunk, és fel kell tárnunk a valódi okokat. Így tudjuk a megfelelő (saját igényeidre szabott) kezelést biztosítani Számodra, illetve így szavatolhatjuk a Baracsy Tréning hatékonyságát.

Mit fogsz tapasztalni, ha elkezded a Baracsy Tréninget?

Tisztulnak a beszédhibák és a hangképzés.

Hatékonyabbá válik a myofunkcionális tréner.

Megszűnnek állkapocsízületi panaszok, a horkolás és a fogcsikorgatás.

Rövidebb idő alatt sikeresek lesznek az előírt terápiák

Hatékonyabbá válik a myofunkcionális tréner.

Megszűnnek állkapocsízületi panaszok, a horkolás és a fogcsikorgatás.

Csökkenek a viselkedésbeli problémák.

Csökkennek az allergiás panaszok.

Share This