+36 70 417 6453 / Cím: H-1032 Budapest, Váradi utca 24. [email protected]

Tréningcsomagok

Kedves Páciensek!

Sikeresen átálltunk teljes online üzemmódra. A járványügyi óvintézkedések nem fogtak ki rajtunk, így lehetőségetek van a Ráébresztő vizsgálaton és a tréningeken online résztvenni. 

Köszönjük megtisztelő figyelmed Baracsy-módszer, azaz a dinamikus mosolytréning (Dsmile) gyakorlatok iránt. A Baracsy-módszer lényege, hogy visszaállítja a test optimálishoz közeli izomegyensúlyát. Fontos tudni, hogy az évek alatt sérülések, féloldalas sporttevékenység vagy kialakult rossz szokások miatt kialakult állapot rendezéséhez elengedhetetlenül szükség lesz az érintett és a környezete aktív közreműködésére. Csodák nincsenek! A Kiscsoportos Baracsy tréningen 10 alkalommal, hétről-hétre építjük fel újra a test számára ideális állapotot. Ez nem túl hosszú idő, de azt igyekszünk kihasználni, hogy a test a számára kevesebb energiával járó „működést” részesíti előnyben. Ehhez azonban folyamatosságra van szükség, ami azt jelenti, hogy a közel 3 hónapos alapozó szakasz ideje alatt a tréner által javasolt ütemben és tempóban kell végezni a gyakorlatokat. Ne ijedj meg, jól fogtok szórakozni, miközben hétről-hétre jobban fogod magad érezni.

A Tréningen való részvételt minden esetben Komplett Funkcionális Felmérés (Ráébresztő vizsgálat) előz meg. A vizsgálat során szakembereink feltérképezik a probléma okát, és egyéni igényekhez igazítják a gyakorlatokat. Így a tréningre történő jelentkezéssel automatikusan regisztrálsz Ráébresztő vizsgálatra is.

Jelentkezz most, és számolj le a problémákkal!

 • Nyilatkozat

  Kijelentem, hogy a fent megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Fizikai erőnlétem, egészségügyi állapotom kielégítő; fertőző betegségben nem szenvedek. A formanyomtatvány elküldésével hozzájárulok, hogy adataimat a Dsmile Hungary Kft. tárolja.

Az alábbi űrlapon tudsz kontrollra jelentkezni

Egészségpénztárak

 Írásbeli kérés esetén a Dsmile Hungary Kft. más egészségpénztárral is kérelmezi a szerződéskötést.

Házirend

Rend és tisztaság megőrzése

 • A Baracsy Tréningközpontban kiemelt figyelmet fordítunk a tisztaság megőrzésére, ezért kérünk, hogy az ajtón belépve rögtön vedd le az utcai cipőd, vagy húzz rá lábzsákot.
 • Ne hangoskodj, mert azzal zavarod a foglalkozásokat; a telefonodat is állítsd néma üzemmódra.
 • Intézményünk területén szigorúan tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás, továbbá a veszélyes tárgyak behozatala.
 • A Tréningközpont területén tilos ételt fogyasztani.
 • Ha kismamaként szoptatni szeretnéd a babádat, bátran jelezd nekünk a recepción, és mi biztosítunk egy kényelmes, nyugodt helyet a számotokra.
 • Szólj előre, ha babakocsival, vagy biciklivel érkezel, és segítünk úgy elhelyezni, hogy másokat se zavarjon a folyosón.

Biztonság

 • Ha előbb érkezel a foglalkozásra, a folyosón van lehetőséged várakozni. Ez alatt az idő alatt a gyermekekért a szülők felelősek.
 • Gyermekek felügyelet nélkül nem tartózkodhatnak a fejlesztőhelyiségben.
 • Az eszközöket mindenki csak az oktató felügyelete alatt, saját felelősségére használhatja. A nem rendeltetésszerű használatból, vagy rongálásból adódó károkat a károkozó (gyermek esetén szülő) köteles megfizetni.
 • A folyosón, vagy a fejlesztőhelyiségben hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget.
 • Fertőző beteg személy nem tartózkodhat a Baracsy Tréningközpont területén.

Fizetés és lemondás

 • A vizsgálatok díját a helyszínen készpénzben, vagy előreutalással kell kiegyenlíteni. Utalás esetén, kérjük, add meg számlázási címed!
 • Ha nem tudsz részt venni a Ráébresztő Vizsgálaton, akkor fontos, hogy a félreértések elkerülése-, valamint a gördülékeny ügyintézés érdekében, 8 órával a megbeszélt időpont előtt írásban (e-mail, vagy sms) jelezd. Így oda tudjuk adni másnak az időpontot, és senkitől sem veszed el a lehetőséget. Az időben le nem mondott időpont 8 000 Ft kiszámlázásaval jár.

A Házirend betartása kötelező. Aki megsérti, vagy nem tanúsít együttműködést, azonnal kitiltásra kerül. A Baracsy Tréningközpontba való belépéssel, Ráébresztő Vizsgálatra-, Baracsy Tréningre-, vagy Továbbképzésre történő regisztrációval elfogadod a Házirendet.

Share This